FANDOM


Psychiater Jonas Vertommen komt in contact met Daisy Vanderweghen wanneer ze een evaluatie nodig heeft om in aanmerking te komen voor vervroegde invrijheidsstelling. Zeven jaar geleden werd Daisy veroordeeld voor de moord op haar echtgenoot, Albert. De ganse duur van het proces bleef zij volhouden dat haar man zichzelf van het leven had beroofd en haar advocaat, Meester Karel Allegaerts, geloofde in haar onschuld. Na dit proces was hij zo teleurgesteld dat hij het drastische besluit nam nooit nog Assisenzaken te pleiten. Vandaag geeft hij aan zijn schoonzoon Jonas de raad om niet op de vraag van Daisy in te gaan. Maar de zaak fascineert de psychiater en hij is vastbesloten om Daisy's boeiende psychologie te ontrafelen om zo te achterhalen wat er zich destijds op de boerderij heeft afgespeeld.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.