FANDOM


Over 4 weken begint in Nunavut, een uitgestrekte provincie in het noorden van Canada, het proces tegen de Vlaamse pedofiele pater Eric Dejaeger. De schrik van de Canadese eskimo’s staat terecht voor 78 feiten: aanranding, verkrachting, opsluiting en zelfs seks met dieren. Vandaag nog, zoveel jaren later, wordt het in de ijskoude streek nog kouder als de naam van Dejaeger valt. “Ik was een jongetje van 10. Elke nacht heeft hij mij misbruikt. Ik moest zelfs andere kinderen naar hem toebrengen”, vertelt één van zijn slachtoffers. “Hij toonde mij zijn zakmes en zei dat ik er met niemand mocht over praten”. In een gesprek met Telefacts-reporter Ezra Eeman doen een aantal Inuit-slachtoffers van Dejaeger voor de allereerste keer hun verhaal.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.