FANDOM911pxChef-kok Sofie Dumont bereidt dagelijks een smakelijk en fijn gerecht in haar nieuwe gezellige keuken. Van klassieke tot gezonde gerechten en van restjes tot desserten: alles komt aan bod in 'De Keuken van Sofie'. De jonge, moderne vrouw of man, met naast hun gezin een druk professioneel en sociaal leven, wil voor datzelfde gezin, elke dag een smakelijk en fijn gerecht op tafel toveren. Vanaf nu brengt Sofie Dumont ons dagelijks op ideeën in ‘De Keuken van Sofie’. Op maandag kookt Sofie met een beperkt budget, dinsdag 'pimpt' ze de (Vlaamse) Klassiekers, en op woensdag kookt Sofie samen met een kleine chef, dan is het kidsdag. Op donderdag wordt er aan de lijn gedacht en op vrijdag komt Sofie's favoriet aan bod: gebakjes, taarten,... kortom alles met een korstje!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.